Mijn droom

 

Wil jij graag een gelukkig leven vol bevrediging en innerlijke vrede?
Ook zolang jouw ideale partner de weg naar jou nog niet heeft gevonden?

Ontdek dan hier hoe je zo’n heerlijk leven ook zonder een partner kunt vinden …

 
 

Dit is mijn droom:


Net als elke andere vrijgezel in Nederland heb jij een goede relatie met jezelf en geniet je van de fijne momenten van het vrijgezellenleven. Hoe lang of hoe kort dat vrijgezellenleven ook duurt.
 
Je vindt het heerlijk om in je eigen gezelschap te zijn en kunt met jezelf praten over alles wat je ook maar bezighoudt.
Je bent je ervan bewust dat onder al jouw verlangens en behoeftes slechts 1 basisbehoefte verborgen zit. Dat je alleen een moeilijk moment hebt als die basisbehoefte nog niet (helemaal) vervuld is. En dat je een fijn moment hebt zodra je basisbehoefte wel weer helemaal vervuld is, of zodra je kunt aanvaarden dat je basisbehoefte nu nog even niet vervuld is.
Hoe je jouw basisbehoefte het beste kunt vervullen (nu en in de toekomst) is jou volledig duidelijk.
Ook zie je helder hoe je vroeger tijdens de vervulling van jouw basisbehoefte de hele dag door rondjes draaide in een en dezelfde vicieuze cirkel. Om te overleven koos je destijds namelijk keer op keer voor jouw favoriete overlevingsstrategie, vooral tijdens moeilijke momenten. Ook als dat niet meer voor je werkte. Je kunt je hele verleden dan ook plaatsen, een plekje geven en helemaal achter je laten.

 
Omdat jij je realiseert dat je elk moment van de dag in je eigen gezelschap bent, heb je de tijd en ruimte genomen om jezelf te leren kennen, en om je onderliggende basisbehoefte en vicieuze cirkel te doorzien.
Op het moment dat je een moeilijk moment hebt, neem je dat moeilijke moment serieus, doorgrond je waar je vast bent komen te zitten in je vicieuze cirkel, en doorbreek je ook dat restje van je vicieuze cirkel blijvend. Zodat je nog spontaner en vrijer in het (vrijgezellen)leven kunt staan, zonder bang te zijn om uit je comfortzone te stappen.
Op het moment dat je iemand tegenkomt aan wie jij je ergert, zie je in dat die persoon net als jij alleen maar bezig is om z’n eigen basisbehoefte te vervullen. En je gaat op zoek naar een manier om zowel jouw eigen basisbehoefte als die van de ander te vervullen. Je bent dan ook verdraagzaam en respectvol naar andere mensen toe, zonder nog over je heen te laten lopen, en zonder jezelf nog weg te cijferen.

 
Je opgedane zelfkennis helpt jou om jezelf te vertrouwen, te respecteren, te waarderen en te aanvaarden. Om moeilijke momenten te verhelpen en te voorkomen. En om het aantal fijne momenten te vergroten.
Daardoor beleef je steeds vaker en steeds langer fijne momenten in je vrijgezellenleven.
Je komt steeds beter in je vel te zitten, voelt je een “happy single” en doet elke dag wat nodig is om de gelukkigste versie van jezelf te worden.
Een deel van de tijd die je overhoudt omdat je geen partner hebt, gebruik je om jezelf in te zetten voor de samenleving. Zodat ook de mensen om jou heen de gelegenheid hebben om de gelukkigste versie van zichzelf te worden …

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *