Aanpak

 

Wil jij graag een gelukkig leven vol bevrediging en innerlijke vrede?
Ook zolang jouw ideale partner de weg naar jou nog niet heeft gevonden?

Ontdek dan hier hoe je zo’n heerlijk leven ook zonder een partner kunt vinden …

 
 

Mijn meerwaarde voor jou

Mijn meerwaarde voor jou

Op deze pagina kun je lezen welke veranderingen je kunt verwachten in jouw (vrijgezellen)leven als je met mij in zee gaat, en waarom ik je graag wil faciliteren.
Verder krijg je hier een beeld van mijn manier van werken en van mijn vrijgezelfilosofie daarachter.
Nederland kent zoals je misschien wel weet veel coaches. En wat “De GelukkigVrijgezel-coach” precies onderscheidt van andere coaches wordt hier eveneens uit de doeken gedaan.
 

Waarom help ik jou als vrijgezel?

 • Ik geloof dat het vrijgezellenleven een even belangrijke en waardevolle periode in jouw leven is als jouw liefdesleven.
  En geen wachtportaal voor jouw eerstvolgende relatie, waar je maar zo snel mogelijk uit weg moet zien te komen.
 • Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat jij minstens even gelukkig kunt worden met jezelf als met een partner buiten jezelf.
  • Je kunt leren begrijpen waarom je doet wat je doet, zegt wat je zegt, en nalaat wat je nalaat. Zodat je het begrip en het respect voor jezelf kunt opbrengen dat je verdient.
  • Je kan al jouw kwaliteiten, valkuilen én uitdagingen leren aanvaarden.
  • Je kunt met jezelf leren praten over alles wat jou bezighoudt: over jouw fijne én moeilijke momenten. Even goed als met andere mensen.
  • Je kan je goed in je eentje leren vermaken. Net zo goed als met andere mensen.
  • Je kunt leren om jezelf te helpen met alles wat belangrijk voor jou is: met de vervulling van al jouw wensen en behoeftes, met de verwerking van je verleden (zoals verbroken relaties), en met de oplossing van problemen in het heden. Net zo goed als andere mensen jou hierbij kunnen helpen.
  • Je kunt jezelf de garantie geven dat jij jezelf je hele leven trouw blijft.
   Sinds je geboorte ben je namelijk altijd en overal in je eigen gezelschap. Dus letterlijk elk moment van de dag. Zelfs in je slaap.
   In je leven heb je dan ook sowieso één zekerheid: je blijft bij jezelf zolang je leeft. En of een partner ook tot het eind van je leven bij je blijft is nog maar de vraag. Want zelfs in een geweldige relatie kan hij of zij bijvoorbeeld voortijdig komen te overlijden.
   Je hoeft jezelf dus alleen maar toestemming te geven om er altijd voor jezelf te zijn en om altijd bij jezelf terecht te kunnen …

   

  Welke veranderingen in jouw (vrijgezellen)leven kun je verwachten?

  Je hebt een gelukkige en blijvende relatie met jezelf, ongeacht wat er verder nog in jouw liefdesleven gaat gebeuren ...

  Je begrijpt waarom je doet wat je doet en zegt wat je zegt, en je kent jezelf door en door. Je kunt veel begrip voor jezelf opbrengen, en kijkt mild naar jouw eigen valkuilen, tekortkomingen, onvolkomenheden en beperkingen. Wat je aan jezelf wilt veranderen kun je veranderen, zonder jezelf op te jagen. Ook weet je hoe je met jouw problemen en met de nadelen van het vrijgezellenleven om kunt gaan. En hoe je ze blijvend kunt oplossen.

  Alle kanten van jezelf mogen er zijn en je kunt goed met jezelf opschieten.
  Je neemt jouw eigen behoeftes en grenzen serieus, en geeft jezelf wat je nodig hebt, al dan niet met hulp van andere mensen. Ook vermaak jij je prima in je eentje, en kun je elk moment van de dag bij jezelf terecht voor een luisterend oor.

  Op de momenten dat je behoefte hebt aan steun en begeleiding, sta jij jezelf met raad en daad terzijde. Je hebt namelijk ontdekt hoe je met al jouw moeilijke momenten om kunt gaan, en hoe je zelf kunt zorgen voor meer fijne momenten in je (vrijgezellen)leven. Ook kun je alle dingen bereiken die jij jezelf voorneemt en die belangrijk voor je zijn, in het tempo dat bij jou past: jouw wensen, dromen, levensdoelen en levensopdracht.

  Samenleven met jezelf vind je dan ook heerlijk …

  Je kunt jezelf helpen om je verleden te verwerken, inclusief alle verbroken relaties die je hebt gehad ...

  Je hebt de moed om de prettige én onprettige momenten in jouw vorige relaties eerlijk onder ogen te zien. En om jouw relatiepijn (zoals boosheid, teleurstelling, desillusie, verdriet, schuldgevoel en schaamte) te doorvoelen zonder overspoeld te raken.
  Ook weet je hoe je de onverwerkte gebeurtenissen in jouw relaties kunt doorzien, kunt aanvaarden, en om kunt zetten in brandstof om je vrijgezellenleven fijner te maken.
  Daardoor ben je in staat om al jouw vorige relaties te verwerken, los te laten en eindelijk lekker achter je te laten …
   

  Je kunt jezelf helpen om de toekomst te krijgen die je wil en verdient. Bijvoorbeeld om weer helemaal klaar te zijn voor dating of een partner ...

  Je voelt als vrijgezel een enorme voldoening en innerlijke vrede. Er is dan ook niets meer wat perse moet: ook geen relatie. Alle behoeftes, wensen en dromen die in je naar boven komen kun je in je eigen tempo en op je eigen manier realiseren: op eigen kracht, of als je daarvoor kiest met de hulp van andere mensen.

  Je weet hoe je de plannen kunt realiseren, die je verwezenlijkt wilt hebben voordat je aan een eventuele relatie begint (bijvoorbeeld een carrière, een studie of liefdadigheidswerk). En hoe je een blijvende oplossing kunt vinden voor de (persoonlijke) problemen waardoor je tot dan toe nog geen ruimte had voor een relatie.

  Ook ben jij je bewust waarom je wel en niet een relatie wilt, wat je in een relatie zoekt, en wat jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen zijn tijdens het daten en in een relatie. Je hebt het vertrouwen dat een relatie met een partner tot jouw mogelijkheden behoort en op je pad komt zodra de tijd er rijp voor is. En je bent in staat om zelf de dingen bij te leren die je tijdens het daten en in relaties nodig hebt.

  Verder heb je genoeg aan jezelf, waardoor de onweerstaanbare drang naar een partner wegvalt. Je weet hoe je om kunt gaan met slechte ervaringen tijdens het daten en in relaties, en hoe je weer nieuwe vervolgstappen kunt zetten. Met frisse moed, zelfvertrouwen en ontspanning stap je dan ook in de wereld van het daten of in een relatie, op de momenten dat je daarvoor kiest. En de rest van de tijd geniet je van het heerlijke leven als vrijgezel. …

  Je voelt je nooit meer eenzaam ...

  Ook als je helemaal alleen bent, voel jij je prettig in jouw eigen gezelschap. Zijn er mensen om je heen, dan kun je daarvan genieten. En zijn ze er niet, dan vermaak jij je prima met jezelf.

  Je voelt je veilig genoeg om je hart te luchten en jezelf te zijn, zowel bij jezelf als bij andere mensen. Je stelt je open voor je omgeving, en kent jouw sterke en minder sterke kanten als je contact maakt met andere mensen. Je begrijpt waar deze kanten vandaan komen, en hebt genoeg handvatten om dingen bij te leren.

  Je aanvaardt dat mensen anders op jou kunnen reageren dan je wilt, en dat ze je niet altijd genoeg horen, zien of begrijpen. Op de momenten dat jij je onbegrepen, ongeliefd of anders voelt, durf je uit te spreken waar je behoefte aan hebt. En wat het antwoord van de mensen om je heen ook is, je bent in staat om daarmee om te gaan.

  Een gevoel van eenzaamheid overvalt jou dan ook niet meer …

   

  Wat is mijn vrijgezelfilosofie?

  Hoe meer je met jezelf door één deur kan, hoe fijner (of hoe draaglijker) jouw vrijgezellenleven zal worden.

  Als vrijgezel weet je nooit helemaal zeker hoe kort of hoe lang je nog vrijgezel zult blijven.
  Wat je wel zeker weet is dat jij elk moment van je (vrijgezellen)leven in jouw eigen gezelschap bent. Waar je ook op deze wereld bent. En hoeveel mensen er ook om je heen zijn.

  Hoe meer je dan ook op jezelf schiet, hoe bozer je op jezelf wordt, en hoe minder graag je in jouw eigen gezelschap wilt zijn. Terwijl je nooit van jezelf kunt scheiden, en met jezelf verbonden bent tot je dood (en misschien zelfs nog wel daarna).
  Het omgekeerde geldt ook. Hoe meer je met jezelf kunt opschieten, hoe meer jij je in je eentje kunt vermaken, en hoe minder eenzaam jij je zult voelen …

  Weten hoe je tegen jezelf, je omgeving en je (vrijgezellen)leven aankijkt, maakt het makkelijker voor jou om alles wat er op je pad komt te verwerken.

  Als vrijgezel weet je nooit helemaal zeker wat er allemaal precies zal gaan gebeuren in jouw dagelijkse leven, in jouw vrijgezellenleven, in jouw liefdesleven en op jouw levenspad.
  Hoeveel je jezelf, je omgeving en je leven ook onder controle probeert te krijgen. En op hoeveel mogelijke toekomstscenario’s jij je ook steeds voorbereidt.
  De werkelijkheid zal dan ook lang niet altijd overeenkomen met jouw ideaalbeeld. En de keren dat je ontevreden bent over jouw werkelijkheid, ben je lang niet altijd zelf in staat om die werkelijkheid te veranderen (denk bijvoorbeeld aan mensen om jou heen die ziek worden, verouderen of dood gaan).

  Eén ding kun je wél altijd doen als er een kloof is tussen de werkelijkheid en jouw ideaalbeeld: onderzoeken wat je zelf denkt en voelt over de situatie van dat moment, en of je tot nieuwe inzichten kunt komen.
  De werkelijkheid staat namelijk wel vast, maar jouw gedachtes en gevoelens over een situatie zullen nooit helemaal hetzelfde zijn als de gedachtes en gevoelens van andere mensen in diezelfde situatie. En dus kunnen we als mens leren van elkaars kijk op een situatie.

  Jouw kijk op de werkelijkheid bestaat uit jouw zelfbeeld (hoe je denkt dat je bent en in elkaar steekt) en uit jouw wereldbeeld (hoe je denkt dat jouw omgeving en de wereld in elkaar zitten). Deze komen allebei voort uit jezelf.
  Zodra je het zelfbeeld en het wereldbeeld van jezelf kent en doorziet, ben je zelf altijd in staat om tot nieuwe inzichten te komen. En nieuwe inzichten kunnen jou helpen om je minder te verzetten tegen de werkelijkheid, en om je van binnen vrediger en rustiger te voelen …

  Behalve een Bewuste Ik heb je ook een Onbewuste Ik, die 95 procent van je (vrijgezellen)leven bepaalt.

  Met je Bewuste Ik ben jij je bewust van jezelf en je omgeving in elke situatie, en kun je bewust beslissingen nemen.
  Maar in de praktijk reageer je meestal met je Onbewuste Ik op de situaties die op je pad komen.
  Jouw Onbewuste Ik is je automatische piloot. Het enige wat ze wil, is dat jouw Bewuste Ik overleeft en zich veilig voelt. En om dat te bereiken, past ze de hele dag door haar favoriete overlevingsstrategie toe. Zodat je Bewuste Ik snel situaties kan doorzien en snel op situaties kan inspelen.
  Je Onbewuste Ik kan je Bewuste Ik dan ook enorm tot steun zijn. En is in dat opzicht een ideale Innerlijke Partner.
  Maar ze kan je Bewuste Ik ook tegenwerken: op alle momenten dat je Bewuste Ik zich dingen voorneemt, die volgens je Onbewuste Ik je overleving of veiligheid in gevaar brengen.
  Je Onbewuste Ik bepaalt voor ongeveer 95 procent wat je doet, zegt, nalaat, denkt, voelt en beslist.
  En door haar te leren kennen en met haar om te leren gaan, krijgt je Bewuste Ik veel meer invloed en grip op het (vrijgezellen)leven en word je aanzienlijk gelukkiger.
   

  Onder al jouw verlangens en behoeftes zit slechts 1 basisbehoefte verborgen: iets wat jij 24 uur per dag en 7 dagen per week wilt, en waar jij alles (en dan ook echt alles) voor over hebt.

  Deze basisbehoefte is afkomstig van jouw Onbewuste Ik. Als je weet wat jouw basisbehoefte is, dan weet je wat je de hele dag door (onbewust) probeert te bereiken. En waarom je de dingen doet zoals je ze doet en zegt zoals je ze zegt.
  Onder deze basisbehoefte zit de oorzaak en oplossing van elk moeilijk moment in jouw (vrijgezellen)leven verscholen. Is jouw basisbehoefte vervuld, dan heb je een fijn moment. Is jouw basisbehoefte niet vervuld, dan heb je een moeilijk moment.
  Als jij je hiervan bewust bent, kun je leren hoe je zelf kunt zorgen voor meer fijne momenten en voor minder moeilijke momenten …
   

  Er zijn 9 soorten vrijgezellen, die allemaal hun eigen kijk hebben op zichzelf, hun omgeving en hun (vrijgezellen)leven.

  Als iemand tegen jou zou zeggen dat er op deze wereld slechts 1 soort mens rondloopt, dan verklaar jij ‘m waarschijnlijk voor gek. Op dezelfde manier is “De GelukkigVrijgezel-coach” ervan overtuigd dat er niet maar 1 soort vrijgezel is (dé vrijgezel), maar dat er 9 soorten vrijgezellen zijn.
  In mijn ogen zijn er in totaal namelijk 9 soorten basisbehoeftes. En ik zie in de praktijk dat mensen met een bepaalde basisbehoefte heel anders in het leven staan dan mensen met andere basisbehoeftes.

  Net als mensen met dezelfde kleur ogen, hebben vrijgezellen met dezelfde basisbehoefte iets met elkaar gemeen.
  Ze hebben dezelfde soort behoeftes, ze proberen op een soortgelijke manier hun behoeftes te vervullen, en kijken op een soortgelijke manier aan tegen zichzelf, hun omgeving en de wereld.
  En net zoals mensen met dezelfde kleur ogen tegelijkertijd totaal verschillend kunnen zijn, kunnen vrijgezellen met dezelfde basisbehoefte zich tegelijkertijd ook totaal verschillend gedragen.

  Ik stop jou dus absoluut niet in een hokje.
  Integendeel, ik heb juist extra oog voor de overeenkomsten en verschillen tussen vrijgezellen. Zowel voor de kanten die jij met andere vrijgezellen gemeen hebt als voor jouw unieke kanten. Ook kan ik jou hierdoor kennis laten maken met de manieren waarop andere soorten vrijgezellen met hun (vrijgezellen)leven omgaan.
  Alle soorten vrijgezellen zijn in mijn ogen gelijkwaardig en even waardevol: geen enkele soort vrijgezel is beter of leuker dan de andere soorten vrijgezellen. Dezelfde soort vrijgezellen hebben dezelfde soort Onbewuste Ik. En verschillende soorten vrijgezellen hebben een andere soort Onbewuste Ik.

   

  Mijn manier van werken

  Als vrijgezel ben je gewend om je zelfstandig te redden. Hoe makkelijk of moeilijk je dat ook afgaat.
  Daarom ga ik jou absoluut niet vertellen wat je woet doen, en op welke manier.
  Het is jouw (vrijgezellen)leven, en daarom bepaal je tijdens mijn begeleiding helemaal zelf wat er gebeurt en op welke manier.

  Ik help jou om in je eigen tempo en op je eigen manier dingen te ontdekken: jouw basisbehoefte, de kanten van jezelf waar jij je nog niet bewust van was, en manieren om (nog) gelukkiger met jezelf samen te leven.
  Dit doe ik in een veilige omgeving, waarin ik jou respecteer zoals je bent, en waarin je helemaal mag zijn zoals je wil.

  Vooraf laat ik jou steeds zien welke mogelijkheden ik jou kunnen bieden.
  Vervolgens is de keuze aan jou.
  Zodra je de knoop hebt doorgehakt, leg ik jou bij alle vervolgstappen uit wat ik van plan ben en waarom.
  Hierbij houd jij altijd het laatste woord … 
   

  Welke gecombineerde eigenschappen vind je niet bij andere coaches?

  Volledig toegespitst op vrijgezellen

  In Nederland zijn genoeg coaches te vinden.
  De meeste van hen willen graag iedereen van dienst zijn. Daarom kiezen ze een algemene aanpak die ze bij alle soorten klanten kunnen toepassen. Dus bijvoorbeeld één aanpak voor zowel vrijgezellen als niet-vrijgezellen. Wat een vrijgezel extra nodig heeft, of wat wel werkt voor vrijgezellen en niet voor mensen met een relatie, kunnen ze daardoor onbedoeld over het hoofd zien.

  De coaches die er wel zijn voor een bepaalde groep mensen, richten zich (op singlecoaches na) niet op vrijgezellen: denk bijvoorbeeld aan kindercoaches, ouderencoaches en relatiecoaches.
  “De GelukkigVrijgezel-coach” concentreert zich uitsluitend op vrijgezellen. En kijkt daarom wat er voor jou als vrijgezel (en voor jou als mens!) werkt. Ongeacht of die dingen ook voor andere mensen werken.

  Gericht op een relatie MET JEZELF

  Als je op Internet zoekt naar andere singlecoaches of vrijgezelcoaches dan zul je vrijwel zeker uitkomen bij datingcoaches.
  Een datingcoach heeft soms wel eerst aandacht voor jouw relatie met jezelf, maar heeft uiteindelijk als doel om jou zo snel mogelijk aan de vrouw of man te helpen.

  Bij “De GelukkigVrijgezel-coach” doe ik niet aan dating.
  In plaats van aan een (kortstondige) relatie MET EEN ANDER, help ik jou juist aan een gelukkige en blijvende relatie MET JEZELF. In het bijzonder met jouw Onbewuste Ik.
  Zodat jouw vrijgezellenleven een stuk plezieriger (of een stuk minder vervelend) wordt. En zodat je bij een eventuele liefdesrelatie beter in je vel zit, en meer bij jezelf kunt blijven.

  Ervaringsdeskundig

  Alleen boekenwijsheid is in mijn ogen niet genoeg om iets onder de knie te krijgen. Stel bijvoorbeeld dat je alle boeken op het gebied van zwemmen hebt doorgelezen. Zodra je dan eenmaal in het water ligt en kopje onder gaat, is de praktijk ineens toch wel heel anders dan het droogzwemmen in je hoofd met een boek in je hand.

  Als medevrijgezel én coach-in-opleiding ben ik een groot deel van mijn leven vrijgezel geweest. Uit eigen ervaring weet ik dus hoe het is om vrijgezel te zijn. Daarnaast heb ik drie verschillende relaties gehad, en heb ik dus ook ervaren hoe het is om een partner te zoeken, te vinden en kwijt te raken.
  Nadat ik een groot deel van mijn leven niet goed met mezelf kon opschieten en mezelf niet begreep, heb ik nu al vele jaren een fijne en vriendschappelijke relatie met mezelf. Deze ommekeer heb ikzelf met vallen en opstaan voor elkaar gekregen (zie ook de pagina “Over mij”).

  Stevig fundament als grondslag

  Vrijgezellen begeleidt ik altijd op basis van mijn eigen vrijgezelfilosofie.
  Ook kan ik alles onderbouwen wat ik jou aandraag of aanbied.
  Ik doe dus niet zomaar wat in het wilde weg. Dingen lukraak of op goed geluk doen is namelijk niet mijn stijl.
  Hierdoor kun je ervan op aan dat je tijdens mijn begeleiding een stevige bodem onder de voeten blijft voelen. En dat je niet weg zal zakken in drijfzand zoals psychologisch gezwets.
   

  Op verzoek een spirituele invalshoek mogelijk

  Als je ervoor openstaat en er zelf om vraagt, kan ik ook een stuk(je) spiritualiteit integreren in mijn begeleiding.
  Op zo’n manier dat we samen praktisch en concreet bezig blijven. Zodat je met beide benen op de grond blijft staan.
   

  Meer info:

  Als je een gratis E-book wil met gratis video’s, kijk dan op pagina “Gratis”. De video’s verschijnen vanaf februari 2017 aan het eind van de maand in je mailbox, zonder dat je daar iets extra’s voor hoeft te doen. En ze zijn alleen beschikbaar voor mensen die zich aangemeld hebben.
  Het gratis E-book kun je sowieso houden. En voor de gratis video’s kun jij je op elk gewenst moment weer eenvoudig afmelden met een muisklik op een uitschrijflinkje.

  Verder staan er op deze website gratis artikels, spreuken en video’s over het vinden van meer bevrediging en meer innerlijke vrede.
  De artikels en spreuken kun je downloaden als Pdf-bestand met een speciaal linkje bovenaan elke blog.
  Kijk hiervoor op de pagina’s “Artikels” en “Spreuken”. Deze pagina’s zullen net als de pagina “Video’s” steeds meer aangevuld worden met gratis producten.
  En de manieren waarop ik jou kan begeleiden om grote stappen in weinig tijd te zetten, kun je vinden op pagina “Aanbod”.
   

10 gedachten over “Aanpak

 1. Hallo ik ben glenn.
  Sinds twee jaar ben ik nu weduwnaar en het gevoel van leegte is compleet en totaal.
  Ik vraag mijzelf af of dit de juiste site is voor mij.
  Ik weet wel dat ik het gevoel mis om mijzelf te delen met iemand.

  • Hallo Glenn
   ben hier net , weet niet goed hoe het gaat hier
   maar hoop leuke mensen te leren kennen
   die ook vrij, gezel, lig zijn 🙂

   Groetjes
   Vlindertje

   • Beste Vlinder,

    Leuk dat je graag medevrijgezellen wil leren kennen!

    Je hebt nu gereageerd op mijn websitepagina “Mijn aanpak”.
    En op websitepagina “Je pagina” (https://vrijgezelcoach.nl/jouw-pagina/) kun je lezen hoe jij je aan kunt melden voor onder andere een geheim Facebook-Vrijgezelplein.

    Met vriendelijke groet,
    Marcel Adema (De Vrijgezelcoach).

  • Beste Glenn,

   Sorry voor mijn late reactie.
   En vervelend om te horen dat je weduwnaar bent.

   Door het overlijden van je partner ben je de afgelopen 2 jaar hoogstwaarschijnlijk op de 3e verdieping van je vrijgezellenleven gebleven: door de herinneringen aan je partner die steeds in je opkomen leef je meer in het verleden dan in het hier-en-nu.
   Op de 4e verdieping kun je leren om het overlijden te aanvaarden, waarna jij je op de 2e verdieping weer meer op het hier-en-nu kunt gaan concentreren.

   Als je graag jezelf wil delen, dan zouden de twee vrijgezel-uitwisselpleinen wat voor je kunnen zijn die ik de afgelopen weken opgericht heb. Met name het geheime Facebook-Vrijgezelplein.
   Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je op websitepagina “Je pagina” meer hierover lezen en jezelf eventueel aanmelden.

   Met vriendelijke groet,
   Marcel Adema (De Vrijgezelcoach).

 2. Hoi! Ik kwam deze site toevallig tegen en lees allemaal dingen die ik herken en waar ik veel aan heb de komende tijd.
  Ik ben na 10 jaar sinds kort weer vrijgezel. Van de ene kant is het prettig om te doen en laten wat je wil, maar van de andere kant vind ik het ook nog wel erg moeilijk en voel ik mij eenzaam.
  (en heb ik zoals hier staat inderdaad de neiging om ‘in wachtstand’ te gaan voor een volgende relatie, hetgeen mij niet slim lijkt omdat ik toch even ’tot rust’ moet komen zeg maar)
  Fijn dat ik deze site nu net tegenkom!

  • Fijn om te horen dat je dingen herkent waar je iets mee kunt, Geertje!
   Na 10 jaar een relatie gehad te hebben, kan ik me voorstellen dat het wennen voor je is. En dat je iemand om jou heen mist.
   Het lijkt me inderdaad goed om de relatie eerst even een tijdje te laten bezinken, voordat je weer in een nieuwe relatie stapt. Dat betekent helaas wel dat je het ongemak en de eenzaamheid die je nu als vrijgezel voelt een tijdje zult moeten verduren. Totdat je weer wat meer aan het vrijgezellenleven gewend bent. Dat je nu ook al voordelen van het vrijgezellenleven ziet, maakt dit proces gelukkiger wel wat makkelijker voor je.

   Met vriendelijke groet,
   Marcel.

 3. Hallo ik ben Hanneke ik kwam de site tegen op faceboek.
  Toen werd ik nieuwsgierig en vind het leuk dat ik dit heb ontdekt ik ben sinds 3 jaar alleen de ene dag gaat het beter dan de andere dag .
  groetjes Hanneke

  • Bedankt voor je reactie, Hanneke.
   Leuk dat je blij bent met de ontdekking van deze site!
   In 3 jaar alleen zijn loop je inderdaad tegen alle voors en tegens van het vrijgezellenleven aan. Op wat voor soort dagen gaat het alleen zijn jou beter af?

   Groetjes,
   Marcel.

  • Hoi Nina,

   Bedankt voor je hartelijke reactie!
   Toen ik het las kreeg ik een warm gevoel. En het is voor mij een extra stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan.

   Met vriendelijke groet,
   Marcel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.