Welke eisen stellen je 9 Ikken aan je goede voornemens?

Print Friendly, PDF & Email

 

 
 
Nu er weer een nieuw jaar is aangebroken waaraan je met een schone lei kunt beginnen, heb je jezelf wellicht al een aantal dingen voor 2017 voorgenomen. Zodra al je 9 Ikken achter deze goede voornemens staan, ga je ze vrijwel zeker realiseren. En hieronder lees je welke eisen ze precies aan je goede voornemens stellen.

Ze moeten jouzelf genoeg opleveren

Je Gevoelige Ik wil graag dat je voornemens emotioneel iets met jou doen. Dat ze vanuit je hart komen, en dat je voelt dat je deze dingen vanuit jezelf echt graag wil.Ook al vind je het misschien spannend of eng om er mee aan de gang te gaan.
Voor je Krachtige Ik is het belangrijk dat je meteen extra energie krijgt bij de gedachte dat je met deze voornemens aan de gang gaat.
En je Genietende Ik wil graag dat het eindresultaat en de weg ernaar toe jou een plezierig gevoel geven.

Ze moeten geaccepteerd worden door je omgeving

Voor je Harmonieuze Ik is het essentieel dat je voornemens geen onrust en geen conflicten in je omgeving oproepen.
Je Beschermende Ik vind het daarnaast belangrijk dat je bij het realiseren van je voornemens niet je hoofd boven het maaiveld hoeft uit te steken.
En je Behulpzame Ik wil graag dat ook andere mensen ervan profiteren als je jouw voornemens eenmaal gerealiseerd hebt.

Ze mogen jouzelf niet in de weg staan

Je Perfectionistische Ik vindt dat je voornemens niet mogen indruisen tegen jouw eigen normen en waarden.
Voor je Presterende Ik is het belangrijk dat je voornemens niet de doelen in de weg staan die je jezelf al eerder had gesteld.
En je Verstandige Ik wil graag dat je bij het realiseren van je voornemens genoeg energie, tijd en geld overhoudt om jezelf alleen te blijven redden.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.