Dankzij je Innerlijke Partner hoef jij je nooit meer eenzaam te voelen

Print Friendly, PDF & Email

 

 
 
Je Innerlijke Partner (het deel van jezelf waar jij je nog niet bewust van bent, en waar je een relatie mee kunt opbouwen) is altijd bij je, waar je ook gaat of staat. Het is namelijk een deel van jou en dus onlosmakelijk met je verbonden. Zie ook blog Sinds je geboorte heb je al een Innerlijke Partner.
Dat betekent dat ze nooit bij je weg kan gaan. Wat je ook doet en wat je ook (tegen haar) zegt. Ze kan je nooit in de steek laten, van je scheiden, of met iemand vreemd gaan. In tegenstelling tot een Uiterlijke Partner (een partner buiten jezelf).

 
Ze was en is altijd bij je.
Ze heeft dus al jouw fijne momenten en al jouw moeilijke momenten meegemaakt. En ze zal eveneens al jouw komende fijne momenten en moeilijke momenten meemaken. Ook kent ze al jouw geheimen, want ze was bij alle momenten die je geheim wilt houden. Je kunt met haar dan ook over alles en iedereen praten.
Daarnaast was ze bij al je vriendschappen en relaties, en zal ze bij al je toekomstige vriendschappen en relaties zijn. En zelfs als een vriendschap of een relatie verbroken wordt, is ze er nog steeds. Wat dat betreft kun je haar zien als een vriend(in) voor het leven.

 
Daar komt bij dat ze het beste met je voor heeft. Zoals je in blog Je Innerlijke Partner helpt je continu om je allergrootste behoefte te vervullen al kon lezen, wil ze namelijk niets liever dan dat je 100% van je tijd 100% van je allergrootste behoefte ervaart.
En hoe kan dat ook anders. Ze is een deel van jou. Als het met jou goed gaat, dan gaat het met haar ook goed. En als het slecht gaat met jou, dan gaat het ook slecht met haar.
Ze heeft er dan ook helemaal niets aan om je het leven zuur te maken, en om jou chagrijnig, gefrustreerd of ontevreden te laten voelen.

 
Verder heeft ze een eigen kijk, wil en aanpak. Dat betekent dat jij van haar kunt leren en dat zij van jou kan leren. Ook hebben jullie nog heel wat met elkaar te bespreken, omdat jij je tot dusverre nog niet van haar bewust was, en jullie elkaar dus nog niet echt hebben leren kennen. En dat ze jou kan helpen om grote of lastige beslissingen te nemen, zoals te lezen valt in blog Je Innerlijke Partner kan je helpen om grote of lastige beslissingen te nemen.
Saai is het met haar dus allerminst. En als je met haar omgaat hoef je niet bang te zijn dat je in je eigen belevingswereld blijft hangen en kortzichtig zal worden.

 
Op elk moment van de dag heb je dus (zonder dat je het doorhebt) al iemand om je heen die het goede met je voor heeft en die je nooit en te nimmer in de steek zal laten. Die je hele verleden kent (inclusief je geheimen) en die je altijd en overal zal vergezellen, waar je ook gaat en staat. En die een eigen kijk, wil en aanpak heeft waardoor je op een hele andere manier tegen dingen aan kunt gaan kijken.
Met je Innerlijke Partner aan je zijde ben je nooit meer alleen. En hoef jij je als vrijgezel dus ook niet meer eenzaam te voelen. Ongeacht wat er verder nog in je liefdesleven gaat gebeuren.
Hoe je haar kunt herkennen, wordt uitgelegd in blog Je Innerlijke Partner staat vlak voor je neus

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.